Η ομάδα

Λεωνίδας Χριστακίδης

Ιδιοκτήτης - Υπεύθυνος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

"Ιδανικός προπονητής είναι εκείνος που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους σου αλλά κι εκείνος που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα σε κάθε σημείο της προπονητικής σου διαδρομής, θα σου δίνει ώθηση και κίνητρα να συνεχίζεις τις προσπάθειές σου."

Αυτή είναι η φιλοσοφία που ακολουθεί ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Λεωνίδας Χριστακίδης.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την άρση βαρών.
Πτυχιούχος UEFA & Softball Coaching.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως παίκτης basketball και baseball σε ερασιτεχνικό επίπεδο αφού ο αθλητισμός είναι για τον ίδιο τρόπος ζωής.
Παρακολουθεί ανελλιπώς επιμορφωτικά σεμινάρια προκειμένου να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της προπονητικής.
Εφαρμόζει πρωτοποριακά και καινοτόμα προπονητικά προγράμματα στους αθλητές του και διαθέτει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλους Συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός, ο Δούκας κ.α.

Διαβάστε το πλήρες βιογραφικό του στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Σύμφωνα με κορυφαία αμερικάνικα περιοδικά από το χώρο του fitness και του επαγγελματικού αθλητισμού, τα προσόντα που πρέπει να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι σε έναν προπονητή είναι:

  • Τα τυπικά προσόντα. Να πρόκειται για πιστοποιημένο προπονητή, έτσι ώστε να διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και επαγγελματισμός.
  • Η εμπειρία. 'Practice makes perfect', λένε οι γνώστες. Πράγματι, η πολύχρονη ενασχόληση με το αντικείμενο του αθλητισμού, λειτουργεί θετικά υπέρ του αθλούμενου.
  • Η προσωπικότητα. Ο προπονητής είναι εκείνος που θα σε εμπνεύσει και θα σε καθοδηγήσει με θετικό τρόπο.
  • Η φιλοσοφία. Αυτή είναι η βάση που θα απογειώσει την προσπάθειά σου. Ποιοί οι στόχοι που βάζει; Πώς εξελίσσει το πρόγραμμά σου; Είναι οι δικές του προτιμήσεις σύμφωνες με τις δικές σου;
  • Η διαθεσιμότητα. Σημαντικός παράγοντας για να διορθώνει τα λάθη των αθλητών.
  • Η εξέλιξη. Η καταγραφή της προόδου του αθλητή με τον αντίστοιχο επαναπροσδιορισμό στόχων.
  • Η φήμη. Η καλύτερη διαφήμιση είναι πάντα οι συστάσεις των υπόλοιπων αθλούμενων.

Ο Λεωνίδας Χριστακίδης αναμφισβήτητα πληροί τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Επικοινωνήστε μαζί του για να συζητήσετε από κοντά, να ορίσετε τους αθλητικούς σας στόχους και να σας βοηθήσει να τους κατακτήσετε